aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπειλεί τον Σπόλιαριτς!

Απειλεί τον Σπόλιαριτς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το προχθεσινό χατ-τρικ του Φώτη Παπουλή, ήταν το πρώτο του στην Ευρώπη. Δεν είχε σκοράρει κανένα προηγουμένως ο επιθετικός του Απόλλωνα, στα ματς που προηγήθηκαν, όμως ο Ελλαδίτης τα είχε φυλαγμένα. Τρία γκολ σε ένα ματς στην Ευρώπη δεν είναι και λίγο πράγμα.

Έδειξε πόσο πολύτιμος είναι και πως έχοντας βοήθεια από τους συμπαίκτες του, μπορεί να αναδειχθεί σε ιδανικό σκόρερ για την ομάδα του, στη σεζόν που διανύουμε. Με τον Φακούντο Περέιρα στην ενδεκάδα, ο Παπουλής μπορεί να φανεί πιο χρήσιμος στην επίθεση. Το γλυκό δένει πάντως και όπως φάνηκε η σεζόν είναι σε θέση να προσφέρει πολλές συγκινήσεις για τους φίλους του Απόλλωνα.

Ο Παπουλής είχε να σκοράρει από τον περσινό αγώνα με την Γκρασχόπερς. Απουσίασε πέρσι από τους αγώνες στα προκριματικά, αλλά με τα τρία γκολ επί της Ζελέζνιτσαρ απειλεί τον Μιλένκο Σπόλιαριτς, που είναι πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα με 11 γκολ. Ο Παπουλής είναι στα εννέα, προσπερνώντας τον Τσέποβιτς.

Δείγμα του πόσο σημαντικός είναι, το γεγονός ότι έφθασε τις 26 συμμετοχές από το 2012 που είναι στην ομάδα και είναι τρίτος πίσω από τον Βάλε (36) και τον Πάμπο Πίττα (30). Παράλληλα, βρίσκεται και στην τελική ευθεία για την απόκτηση της κυπριακής υπηκοότητας, που θα του ανοίξει τον δρόμο και για κλήση στην Εθνική Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ