aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπασφαλίζει «βόμβα» Ζάντερ την υστάτη!

Απασφαλίζει «βόμβα» Ζάντερ την υστάτη!

Mία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μετεγγραφής είναι η Πάφος FC. Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι εξαντλεί τα περιθώρια της για απόκτηση αριστερού μπακ σε αντικατάσταση του Κώστα Γιαννούλη και τις τελευταίες ώρες άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζάντερ, γνωστό από τη θητεία του στον Απόλλωνα την περσινή σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού και για τη νέα περίοδο, όμως είναι εκτός πλάνων από τη λήξη της περσινής περιόδου (δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ).

Πάφος FC, Απόλλωνας και Ζάντερ έχουν συμφωνήσει για ελευθέρα μετεγγραφή του 30χρονου ποδοσφαιριστή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει στην Πάφο. Η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι «έψαξε» και την περίπτωση του Ρομπέρτο Λάγο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ