aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπάντησε στους παλαίμαχους ο Μερκής: «Είχαμε την τιμή να φορέσουμε την ίδια φανέλα»

Απάντησε στους παλαίμαχους ο Μερκής: «Είχαμε την τιμή να φορέσουμε την ίδια φανέλα»

Ευχαρίστησε τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων του Απόλλωνα, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Μερκής. Προηγουμένως ο Όμιλος είχε εκφράσει τις ευχαριστίες του και την αναγνώριση της προσφοράς του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος τόνισε πως ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, αφού όπως ανέφερε κάποιοι ήταν προπονητές, συμπαίκτες και καλοί του φίλοι, που όλοι είχαν την τιμή να φορέσουν την ίδια φανέλα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μερκή:

Ευχαριστώ τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα για τις ευχαριστίρες και την αναγνώριση για το ότι πρόσφερα στην ομάδα του Απόλλωνα αλλά και στην Εθνική Κύπρου. Ο σεβασμός και από πλευράς μου είναι μεγάλος καθώς κάποιοι ήταν προπονητές μου, κάποιοι παλιοί συμπαίκτες και κάποιοι καλοί φίλοι που όλοι μας είχαμε την τιμή να φορέσουμε την ίδια φανέλα, σε κάποια φάση της ζωής μας προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούσαμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ