aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπαντά ξανά σε Παπαχαραλάμπους ο Αναστασιάδης: «H κακοήθεια δεν έχει όρια»

Απαντά ξανά σε Παπαχαραλάμπους ο Αναστασιάδης: «H κακοήθεια δεν έχει όρια»

Δεν έχει τέλος η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και στον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, με αφορμή δήλωση του δεύτερου για προτροπή του Αναστασιάδη να μην διεξάγει έρευνα για στημένο φιλικό αγώνα μεταξύ Καρμιώτισσας και Απόλλωνα. Ο κ. Αναστασιάδης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «η κακοήθεια δεν έχει όρια».

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Σε συνέχεια των νέων δηλώσεων του κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αυτό που για ακόμη μια φορά με θλίβει είναι το γεγονός πως, αντί να απαντήσει επί της ουσίας, επανέλαβε κακόβουλους ισχυρισμούς που εν πάση περιπτώσει είτε διερευνήθηκαν από την ανεξάρτητη αρμόδια Επιτροπή για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα είτε εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Ανεξάρτητης Επιτροπής κατά της διαφθοράς.

Η κακοήθεια δεν έχει όρια.

Ενθυμίζω, επίσης, πως ο κ. Παπαχαραλάμπους είχε επαναλάβει τη ρήση «Μη κίνει τον ανάγυρον’ και εις το πρόσφατο παρελθόν υπό την τότε ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής……….

«Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ