aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑντωνίου: «Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας»

Αντωνίου: «Είμαστε αισιόδοξοι ενόψει της συνέχειας»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο μας ρεπορτάζ, η πιστοποίηση της ανοδικής πορείας για τον Απόλλωνα δεν φάνηκε μόνο στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και στο αμέσως  επόμενο –που επίσης ήταν εντός- με την ΑΕΚ.

Ακολουθεί πλέον ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση, με την ομάδα να έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί ούτως ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Η ουσία είναι όπως αυτές αποδειχθούν και μέσα από τα αποτελέσματα στη συνέχεια. Ο δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι μακρύς, άρα υπάρχουν τα περιθώρια που θα ανεβάσουν τους γαλάζιους (και) βαθμολογικά.

«Στην ομάδα υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για να έλθουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Το καλό κλίμα αποτελεί ταυτόχρονα και την καλύτερη προϋπόθεση για σκληρή δουλειά από όλους στην ομάδα και αυτό μας κάνει αισιόδοξους ενόψει της συνέχειας», ανέφερε στο «Goal» ο προπονητής των γαλάζιων Λούκας Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ