aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑντόνε: «Στα πρώτα λεπτά δεν βρισκόμασταν στο γήπεδο - Δεν είναι ώρα...»

Αντόνε: «Στα πρώτα λεπτά δεν βρισκόμασταν στο γήπεδο – Δεν είναι ώρα…»

Στην κακή απόδοση των παικτών του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπογκτάν Αντόνε μετά την ήττα (0-2) της ομάδας του.

Όσα δήλωσε ο Μπογκτάν Αντόνε:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον Άρη άξιζαν να κερδίσουν. Δυστυχώς στα πρώτα 15-20 λεπτά δεν ήμασταν στο γήπεδο, ανεβάσαμε ρυθμό όμως δεν βρήκαμε κάποιο γκολ και ήταν πολύ αργά πλέον. Ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη».

Για το ότι έχει ο Απόλλων χάσει φέτος 4 παιχνίδια με τον Άρη και αν μετά το νέο συμβόλαιο του έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις για το αν θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα τη νέα σεζόν: «Στην προηγούμενη ήττα από τον Άρη δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, κάποιες στιγμές και κάποιες αποφάσεις μας στέρησαν από το να διεκδικήσουμε κάτι, σήμερα όμως ήταν διαφορετικό. Ήταν πολύ καλύτερος ο αντίπαλος. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Όλες οι ομάδες δικαιούνται να έχουν μια κακή μέρα, και σήμερα ήταν μια κακή μέρα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, γρήγορη ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και για αυτό βρίσκονται εκεί που βρίσκονται για να πάρουν το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ