aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑντόνε: «Δεν φοράω το πουκάμισο μόνο για τύχη – Θέλουμε κοντά μας τον πρόεδρο»

Αντόνε: «Δεν φοράω το πουκάμισο μόνο για τύχη – Θέλουμε κοντά μας τον πρόεδρο»

Κάλεσμα στον Νίκο Κίρζη να παραμείνει κοντά στην ομάδα έκανε ο Μπογκντάν Αντόνε μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας, που ήταν η 5η συνεχόμενη για την ομάδα της Λεμεσού. Ο Ρουμάνος τεχνικός απέδωσε τις επιτυχίες στη δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Εάν το μπλε πουκάμισο που φορεί από τη μέρα που ήρθε είναι τελικά γούρικο: «Δεν το φοράω μόνο για τύχη, το φοράω και για την ομάδα. Η πορεία μας είναι για τη δουλειά που κάνουμε. Γνωρίζαμε πως είχαμε μια δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε, μ’ έναν καλό προπονητή και αξίζαμε αυτή τη νίκη», ανέφερε στη Cytavision αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ακολούθως μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Ήταν πολύ μεγάλη η παρουσία του. Επειδή αναφέρθηκα στον κόσμο θα μιλήσω και για τον πρόεδρο. Θέλουμε κοντά μας τον πρόεδρο. Είναι σημαντικός και τον χρειαζόμαστε. Όχι μόνο για τη νέα χρονιά, αλλά για να είμαστε όλοι ενωμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαι περισσότερο περήφανος για το πάθος και τη μαχητικότητα τους παρά για τα αποτελέσματα. Είμαι τυχερός που έχω ηγέτες στην ομάδα όπως ο Χάμπος, ο Πίττας που όλοι τους ακολουθούν.

Ευχαριστώ τους οπαδούς. Ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος είναι που τους κάνουμε περήφανους. Ήμουν ποδοσφαιριστής εδώ, πέρασα τρομερές στιγμές. Σήμερα πριν μπούμε στα αποδυτήρια τους είπα ότι σήμερα θα παίξουμε για τους οπαδούς που θα γεμίσουν το γήπεδο. Η διακοπή δεν με προβληματίζει. Χρειαζόμαστε τη ξεκούραση. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πάντα έχεις πίεση. Στις καλές ομάδες οι ομάδες κάνει καλό. Είμαστε οι πρωταθλητές, είμαστε ο Απόλλωνας, πίεση πάντα θα υπάρχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ