aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆνοιξε ο δρόμος για ένταξη του Πίεχ

Άνοιξε ο δρόμος για ένταξη του Πίεχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχει ανοίξει ο δρόμος για την ένταξη του Αρκάδιους Πίεχ στον Απόλλωνα. Η Λέγκια έθεσε εκτός πλάνου για τη νέα σεζόν τον Πολωνό επιθετικό και από τη στιγμή που έχουν συμφωνηθεί τα πάντα μαζί του, μένουν μόνο οι υπογραφές στα συμβόλαια και η ανακοίνωσή του.

Οι κυπελλούχοι με αυτή την «πράξη» θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ακόμη μια κίνηση, δείχνοντας την αποφασιστικότητα που έχουν για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Η ποιότητα και το βάθος στο έμψυχο δυναμικό είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στον φετινό Απόλλωνα. Με κινήσεις ουσίας, οι κυανόλευκοι κατάφεραν την τελευταία τριετία να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο.

Οι ποδοσφαιριστές διαθέτουν τα στοιχεία που τον καθιστούν πρωταγωνιστή, ενώ κατάφεραν να έχουν σταθερότητα στον πάγκο τους με τον Πέδρο Εμανουέλ, που θεωρείται ικανός για να τους οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Η ομάδα έμαθε από δυσκολίες και ξέρει τον τρόπο να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα.

Η σεζόν που πέρασε, είχε και τις κακές της στιγμές, όμως ολοκληρώθηκε με τίτλο και έστειλε το μήνυμα πως στην επικείμενη περίοδο θα δώσει συνέχεια.

Με την παραμονή του Φρέιρ στην ομάδα (αφού μένουν οι υπογραφές), οι κυανόλευκοι διατήρησαν τον βασικό κορμό. Το γεγονός αυτό φανερώνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, στους οποίους ο Εμανουέλ επενδύει για τη νέα σεζόν. Ο Απόλλων δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα κυρίως λόγω ατυχίας.

Η τεχνική ηγεσία απέδειξε στο σύνολο της παρουσίας της στον πάγκο της ομάδας πως ήξερε να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό. Και στο τέλος κράτησε αυτούς που έδειξαν πως μπορούν να σηκώσουν το βάρος μια βαριάς φανέλας. Παράλληλα, διέγνωσε τις αδυναμίες και έφερε τον Μιγκέλ Μπεντόγια, ο οποίος μπορεί να καλύψει μια θέση στη μεσαία γραμμή αλλά και να δώσει λύση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ