aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑνεβαίνει και απειλεί ο Sabbianco Απόλλων

Ανεβαίνει και απειλεί ο Sabbianco Απόλλων

Παίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή ο Sabbianco Απόλλων κέρδισε στο «Ελευθερία» την Ολυμπιάδα με 0-3 και μείωσε στους τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά του από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Με πάθος και ένταση άρχισε ο Sabbianco Απόλλων τον αγώνα. Στο πρώτο σετ οι «γαλάζιες» δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες και κέρδισαν πολύ άνετα με 09-25. Η Ολυμπιάδα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα δεδομένα που βρήκε ενώπιόν τους, αφού η ομάδα του Γιαπάνη σταμάτησε τις Νίστρομ και Κις.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ η ομάδα του Πούλλακκου ήταν πολύ ανταγωνιστική πάλεψε σαν ίσος προς ίσον τον αγώνα, αλλά οι Λεμεσιανές χάρη στην κλάση των παικτών τους και την εμπειρία τους πήραν τα σετ με 17-25 και 16-25 κερδίζοντας τον αγώνα.

Την πρώτη της νίκη, έστω και εάν της πρόσφερε δίποντο πέτυχε η Αναγέννηση, η οποία νίκησε στο Αυγόρου το ΘΟΪ με 2-3 σετ. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οποιαδήποτε ομάδα μπορούσε να τον κερδίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ