aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆνετη τριάρα του Απόλλωνα επί της Καρμιώτισσας (pics & vid)

Άνετη τριάρα του Απόλλωνα επί της Καρμιώτισσας (pics & vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ένα άνετο απόγευμα είχε στο Τσίρειο ο Απόλλων, καθώς επικράτησε εύκολα της Καρμιώτισσας με 3-0 και έπιασε την 2η θέση της βαθμολογίας, αναμένοντας τον αυριανό αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ. Δύο γκολ σκόραρε ο Πίεχ (44’, 47’), ενώ το τρίτο γκολ των γαλάζιων σκόραρε ο Ντα Σίλβα (58’).

Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα να βρίσκει την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία στο 36’ όταν ο Ντραγκόγεβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Σεμέδο. Στο 44’ ο Απόλλων κατάφερε όμως να πάρει κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Πίεχ, μετά από ασίστ του Σαρδινέρο.

Στο 47’ ο Πίεχ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, στην αναμέτρηση, με σουτ του μετά από τραγικό λάθος του Μανογιάν. Μετά και το γκολ του Ντα Σίλβα, μετά από ασίστ του Μπεντόγια, στο 58’ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους δύο τεχνικούς να κάνουν τις αλλαγές τους και να ξεκουράζουν ποδοσφαιριστές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ο Αρκάδιους Πίεχ το έχει το γκολ και το έδειξε και σήμερα με τα δυο γκολ που σημείωσε. Μέσα στο κουτί είναι να μην τον αφήσεις μόνο. Και σήμερα σε δυο φάσεις, δέχθηκε μια πάσα από συμπαίκτη του και άλλη μία από αντίπαλο και δεν χαρίστηκε στον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.

Η ΦΑΣΗ: Στο 47΄σε ανύποπτη φάση ο Χριστοφή έκανε λάθος πάσα και βρήκε τον Πίεχ, ο οποίος χωρίς πίεση και μόνος δεν έχασε χρόνο στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο το παιχνίδι είχε κριθεί με την Καρμιώτισσα να καταθέτει τα όπλα.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Ο Θεούλης Χρυσοβαλάντης τα πήγε καλά. Δεν υπήρξαν δύσκολες φάσεις και γενικά σφύριξε σωστά. Ήταν κοντά στις φάσεις και οι αποφάσεις του δεν προκάλεσαν αμφισβήτησεις. Ήταν καθαρό το παιχνίδι και δεν χρειάστηκε να δείξει κάποια κάρτα. Λανθασμένες υποδείξεις είχε, όμως, β’ βοηθός Ιωάννης Λαζάρου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ την Καθαρά Δευτέρα (27/2), ενώ η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Ανόρθωση την Κυριακή (26/2).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Σέρτζιο, Ρομπέρζ, Πελαγίας, Γκόμες (61’ Βασιλείου), Μπεντόγια, Σεμέδο, Ντα Σίλβα (74’ Ανδρέου), Σαρδινέρο (58’ Στυλιανού), Πίττας, Πίεχ.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας (73’ Ε. Κυριάκου), Ταραλίδης, Βοσκανιάν, Χριστοφή, Αντάμοβιτς, Λογκόμπ, Μανογιάν (65’ Α. Κυριάκου), Βαττής, Πάσεκ, Όρντος (62’ Πάντος).

Σκόρερ: 44’, 47’ Πίεχ, 58’ Ντα Σίλβα.

Κίτρινες: -.

Γήπεδο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Β’ Βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

4ος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

Το live του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ