aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑνδρέας Ιωάννου (Κ-21/μέσος): «Στόχος μας πάντα η νίκη»

Ανδρέας Ιωάννου (Κ-21/μέσος): «Στόχος μας πάντα η νίκη»

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα ο ποδοσφαιριστής της Κ-21 Ανδρέας Ιωάννου (μέσος).

-Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας. Θα κατακτήσετε το πρωτάθλημα με μόνο νίκες;

«Ελπίζουμε και γι αυτό δουλεύουμε σκληρά. Οι νίκες έρχονται λόγω της δουλειάς μας, δεν μας χαρίζει κανείς και τίποτα και είμαστε ψηλά επειδή το δικαιούμαστε».

-Πως ήρθε αυτή η νίκη;

«Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι η αλήθεια και για να έρθει αυτή η νίκη έπρεπε να παλέψουμε για 90 λεπτά. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Κρατήσαμε το 0-1 και πήραμε το τρίποντο».

-Το γκολ προήλθε από στημένη φάση. Το δουλεύετε στην προπόνηση;

«Ναι, ήταν από εκτέλεση κόρνερ του Ζήνωνος προς στο δεύτερο δοκάρι με τον Χαράλαμπο (Χατζηχαραλάμπους) να κερδίζει την κεφαλιά και να σκοράρει. Είναι κάτι που δουλεύουμε τακτικά στην προπόνηση και γι αυτό σκοράραμε».

-Δεχθήκατε έξι κίτρινες κάρτες. Με το σκορ να ανοίγει από νωρίς για την ομάδα σας νομίζω πως είναι πολλές οι κίτρινες που σας έδειξε ο διαιτητής.

«Ήταν σκληρό παιχνίδι και γι αυτό. Αν και οι περισσότερες νομίζω δεν ήταν δίκαιες αλλά είναι οι αποφάσεις του διαιτητή που μετρούν και έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

-Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχετε αγώνα αλλά την επόμενη αγωνιστική θα αναμετρηθείτε με την ΑΕΖ εντός έδρας. Στοχεύετε μόνο στη νίκη;

«Πάντα πάμε για τη νίκη, παρόλο που δεν ξέρουμε τι ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουμε επειδή μπορεί να «κατεβάσουν» ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα. Δεν μας αφορά αυτό όμως αφού στοχεύουμε πάντα στη νίκη».

-Συμβαίνει αυτό συχνά; Για παράδειγμα η Νέα Σαλαμίνα είχε ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας;

«Δεν ξέρω αν έφερε ποδοσφαιριστές από την Α` ομάδα αλλά ήταν μία πολύ καλή ομάδα».

-Στο Μενεού είχε κόσμο; Και πόσο σας επηρεάζει όταν βλέπετε υποστηρικτές των αντιπάλων σας στα εκτός έδρας παιχνίδια.

«Είχε αρκετό. Δεν μας επηρεάζει εμάς αλλά βλέπουμε ότι ενθαρρύνονται οι αντίπαλοι μας από τον κόσμο τους και παίζουν καλύτερα. Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι και προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε από τους οπαδούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ