aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑναξιοποίητα… πυροβόλα!

Αναξιοποίητα… πυροβόλα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Πίεχ που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης δεν πήγε καλά και η παρουσία του, όσο διάστημα αγωνίστηκε πέρασε απαρατήρητη. Ούτε ο Μάγκλιτσα βοήθησε, όταν πέρασε αλλαγή, τόσο κόντρα στην ΑΕΚ όσο και στην προχθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Κροάτης, μάλιστα, για κάποιο λόγο εμφανίζεται συνεχώς εκνευρισμένος. Το πάθος είναι απαραίτητο στο ποδόσφαιρο, όχι όμως και τα νεύρα. Είναι κι αυτό ένα κλασικό παράδειγμα, για το οποίο ο Πέδρο Εμανουέλ θα αναζητήσει τον τρόπο για να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Από την άλλη, ο Γκιέ Γκιέ, του οποίου η συμμετοχή έγινε σίριαλ (κατά πόσο θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι), ήταν «απών». Ο Ιβοριανός βραχυκυκλώθηκε μέσα και έξω από την περιοχή της ΑΕΛ και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Εν ολίγοις κανένας από τους καθαρόαιμους επιθετικούς δεν  βοήθησε όσο περίμεναν οι οπαδοί των κυανολεύκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ