aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑνάρτηση για τον Σελάγια που υπέγραψε νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Ανάρτηση για τον Σελάγια που υπέγραψε νέο «χρυσό» συμβόλαιο

Νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Νταμάκ υπέγραψε μέχρι το 2022 ο Εμίλιο Σελάγια. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας λόγω του γεγονότος πως το ποδόσφαιρο στη χώρα πλήγηκε από την πανδημία του κορωνοϊού και η αβεβαιότητα ήταν περισσότερη από κάθε άλλη φορά, όμως διοίκηση της Νταμάκ τον δελέασε με επέκταση συμβολαίου και ασφαλώς με περισσότερα χρήματα.

«Η Magico Sports είναι χαρούμενη που βοήθησε τον Εμίλο Σελάγια στην επαναδιαπραγμάτευση και επέκταση του συμβολαίου του με την Νταμάκ Σαουδικής Αραβίας μέχρι το τέλος της σεζόν του 2022. Ευχόμαστε τόσο στο Εμίλο όσο και στη Νταμάκ τα καλύτερα για τις επόμενες δύο σεζόν», τονίζεται σε ανακοίνωση της μανατζερικής εταιρείας Magico Sports.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός killer που πήρε μετεγγραφή στη Νταμάκ τον περασμένο Ιανουάριο έναντι καταβολής βαρβάτης αμοιβής στον Απόλλωνα, αμειβόταν με περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο και διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ