aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑναμονή για τον εξτρέμ και τους στόπερ

Αναμονή για τον εξτρέμ και τους στόπερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟY

Την ώρα που στο Τέλκι της Ουγγαρίας συνεχίζουν από χθες την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης καθοδηγεί από την Κύπρο τα θέματα με τις τελευταίες προσθήκες.

Μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό Έλντον Ράμος, στην ομάδα της Λεμεσού έχουν στραφεί στον 24χρονο Αργεντινό Αλεχάντρο Μπάρμπαρο (φωτό), ο οποίος μάλιστα, αξιολογήθηκε θετικά και μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν και συζητήσεις.

Ο Μπάρμπαρο αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί και δεξιά. Τελευταία του ομάδα ήταν η Νασιονάλ της Ουρουγουάης, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε σε Μπάνφιλντ, Ολ Μπόις και Σαν Λορένθο Αργεντινής.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν πάντως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρώσουν την προσθήκη δύο ή τριών ποδοσφαιριστών που έκρινε ο προπονητής πως απαιτείται να γίνει. Έχουν ρίξει όλο το βάρος στους παίκτες που προκρίθηκαν από την τεχνική ηγεσία και σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πέρα από την προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού, στον Απόλλωνα θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα και το θέμα της απόκτησης ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού. Η θέση του στόπερ πρέπει να καλυφθεί, αφού πλην του Αγγελή και του Καρώ δεν υπάρχει άλλος έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Στον Απόλλωνα περιμένουν πάντως και τις εξελίξεις στο θέμα με τον Ουκρανό Όλεξαντρ Βόλοβικ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν από χθες πως εξετάζεται και ο Βραζιλιάνος στόπερ Πάουλο Βινίσιους. Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες προσθήκες είναι απαραίτητες, κυρίως για τις υποχρεώσεις που θα βρουν μπροστά τους οι κυανόλευκοι στη συνέχεια και ασφαλώς θα είναι αυξημένες. Οπότε όσες περισσότερες λύσεις έχει ο Πέδρο Εμανουέλ σε θέσεις που κρίνει πως αποτελούν «κλειδί» τόσο το καλύτερο.

O Πορτογάλος κόουτς, μέσα από τις διπλές προπονήσεις στην Ουγγαρία και τα φιλικά που είναι προγραμματισμένα, θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ώστε να ανταπεξέλθει των δυσκολιών. Υπάρχει αρκετός χρόνος στη διάθεση του Εμανουέλ, ο οποίος εργάζεται μεθοδικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ