aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Μπανορό ο Απόλλων»

«Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Μπανορό ο Απόλλων»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Βραζιλία, Μπουρκίνα Φάσο και Απόλλων… Αν αναρωτιέστε τι σχέση έχουν, η απάντηση σε χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Onefootball, υπογεγραμμένο από τον συντάκτη Ματέους Παλμιέρι. Ο δημοσιογράφος από τη χώρα του καφέ λοιπόν αναφέρει ότι ο σύλλογος της Λεμεσού είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για τον Γιαγιά Μπανορό.

Ο επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο αγωνίζεται δανεικός στην Μπάνγκου από τη Σάντος. Η τελευταία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα αποφασίσει με το τέλος της σεζόν πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει δέκα συμμετοχές και δύο γκολ στο Καριόκα 1. Οι άλλες ομάδες που -σύμφωνα πάντα με το βραζιλιάνικο ρεπορτάζ- ενδιαφέρονται για τον Μπανορό, είναι οι Μποταφόγκο, η Μπραζίλ, η Τσαπεκοένσε, η Νάτικο και η Βιτόρια Σετούμπαλ.

Διαβάστε επίσης: Διάλογος Αυγουστή – Αναστασίου μετά την ένταση: «Κόουτς στην Κύπρο…»

Ξέρετε φυσικά τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Τώρα, αν είναι τόσο… μεγάλη η φωτιά ώστε να δικαιολογεί χαρακτηρισμό ζεστού ενδιαφέροντος από πλευράς κυανολεύκων, είναι κάτι που ίσως φανεί στο εγγύς μέλλον. Όταν δηλαδή θα φύγει η προσοχή από το αγωνιστικό μέρος, θα στραφεί στον σχεδιασμό και θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν οι κύριοι μετεγγραφικοί στόχοι του Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Σύνθημα ανατροπής και υπόκλιση στην Ομόνοια από Αυγουστή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ