aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακοίνωση-respect με ευχαριστίες στην αρχηγό της αντίπαλης ομάδας!

Ανακοίνωση-respect με ευχαριστίες στην αρχηγό της αντίπαλης ομάδας!

Δελτίο Τύπου εξέδωσε πριν λίγο η Απόλλων Ladies, όπου αναφέρεται στον θρίαμβο της ομάδας στο ντέρμπι κορυφής με 6-0 επί της Pyrgos Limassol, καθώς και στην αρχηγό της αντίπαλης ομάδας που βοήθησε στον τραυματισμό παίκτριας των κυανολεύκων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα, απέναντι στην 2η στην βαθμολογία ομάδα Pyrgos Limassol FC. Τελικό αποτέλεσμα 6-0. Καλύτερη η ομάδα του Πύργου στα πρώτα στάδια του αγώνα, όμως σε καλή μέρα βρέθηκε η τερματοφύλακας της ομάδας μας, Cassie Miller, που απέτρεψε παραβίαση της εστίας της, αποκρούοντας πέναλτι της αντιπάλου, ένα πέναλτι που εκτελέστηκε μάλιστα 2 φορές και το απέκρουσε και τις 2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και αξιοποιώντας τις 2 ευκαιρίες που βρήκε στο ξεκίνημα του, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Στην συνέχεια και με την ψυχολογία στα ύψη οι ποδοσφαιρίστριες μας έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας άλλα 4 γκολ. Χαττρικ απο την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Krystina Freda, ενώ σκόραραν ακόμη η αρχηγός Δανάη Σιδηρά με απευθείας φάουλ, και η Rio Hardy που πέτυχε 2 γκολ. Θετικό ντεμπούτο για το νέο απόκτημα της ομάδα Αναστασία Σπυριδωνίδου, καθώς πρόλαβε σε 15 λεπτά να δώσει 2 τελικές πάσες. Άλλη μια ασσίστ πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελένη Μάρκου.

Καμία παίκτρια δεν υστέρησε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ποδοσφαιρίστριες μας πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του γυναικείου ποδοσφαίρου που έδωσαν το παρών τους σήμερα στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς και σε κλίμα αθλητοπρέπειας παρακολούθησαν ένα όμορφο παιγνίδι. Ευχαριστίες επίσης στην αρχηγό της Pyrgos Limassol FC, Μαρία Ιωάννου, για την βοήθεια της στον τραυματισμό της ποδοσφαιρίστριας μας Matilda Abramo».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ