aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑνακοίνωσε Κέιτι Λόκγουντ ο Απόλλωνας!

Ανακοίνωσε Κέιτι Λόκγουντ ο Απόλλωνας!

Η ομάδα του Απόλλωνα Ladies ανακοίνωσε σήμερα (15/7) τη μετεγγραφή της Αγγλίδας Κέιτι Λόκγουντ η οποία έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την ποδοσφαίρίστρια Katie Lockwood. H Katie είναι 22 ετών, κατάγεται απο την Αγγλία και αγωνίζεται ώς μεσοεπιθετικός. Τα προηγούμενα 4 χρόνια αγωνιζόταν στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία. Τα δυο πρώτα χρόνια με το Eastern Florida State University όπου κέρδισε το περιφερειακό πρωτάθλημα και έφτασε 2 φορές στο τελικό των Παναμερικανικού. Πολλά ατομικά βραβεία κοσμούν την τροπαιοθήκη της με πιο σημαντικό της παίκτριας της χρονιάς στο NJCAA. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με το Campbell University, ήταν αρχηγός της ομάδας και την οδήγησε στην ψηλότερη θέση που πήρε ποτέ το πανεπιστήμιο».

Η Λόκγουντ δήλωσε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Apollon Ladies. Γνωρίζω ότι οι παίκτριες και η προπονητική ομάδα δουλευουν σκληρά κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται και στις επιτυχίες της ομάδας. Με όσους έχω μιλήσει έως τώρα με έχουν κάνει να νιώθω μέλος της ομάδας. Στόχος μου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Μότο μου: “Η σκληρή δουλειά νικά το ταλέντο όταν το ταλέντο δεν δουλεύει σκληρά”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ