aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη»

«Αν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη»

Έξω φρενών ήταν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης με αφορμή την κοινή ανακοίνωση 15 ομάδων Β’ Κατηγορίας και τις δηλώσεις από διάφορους παράγοντες και εκπρόσωπους Τύπου ομάδων Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι έκαναν λόγο για αδιάλλακτη στάση του συνδέσμου και του ιδίου στο θέμα της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: «Άστραψε» ο Νεοφυτίδης: «Ρε, μα είναι σοβαροί; Να τους το πω και κινέζικα;»

Οι σχετικές τοποθετήσεις

«Να τους εξηγήσω ότι τα συμβόλαια τρέχουν. Αν θα επικαλεστούν ότι ήταν μέχρι τις 15 Μαρτίου είναι άλλο θέμα. Δεν είπαμε εμείς ότι θα διεκδικήσουμε όλους τους μισθούς. Αν θέλουν κάποια σωματεία θα βάλουν λουκέτο και θα αγωνιστούν τον Ιούνιο ας το κάνουν. Η συμβολή μου είναι να πάνε να αγοράσουν παπούτσια γιατί μάλλον δεν έχουν. Αλλά, εγώ διερωτώμαι που είδαν τοποθέτηση του ΠΑΣΠ ότι είμαστε αδιάλλακτοι; Αφού ακόμα δεν αρχίσαμε τις επαφές».

Για την αναφορά του Φανούριου Κωνσταντίνου να θεωρηθεί η περίοδος αυτή ως οι διακοπές των παικτών: «Μα ποιος τους είπε ότι δεν το συζητάμε; Το σενάριο που συζητάμε τώρα είναι για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αν δεν επαναρχίσει, ζήτω που καήκαμε. Η ζημιά που θα πάθουν όλοι δεν θα είναι μόνο για δύο μήνες. Και ναι, εγώ είπα στους παίκτες ότι αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα η ζημιά που θα έχουν θα είναι πολύ μεγαλύτερη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ