aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑμντανί και άλλοι πρώην αρχηγοί στον τελικό!

Αμντανί και άλλοι πρώην αρχηγοί στον τελικό!

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Δεν είναι μόνο ο Αργεντινός παλαίμαχος μέσος του Απόλλωνα Ντανιέλ Κιντέρος που θα έλθει στην Κύπρο για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου μεταξύ της πρώην ομάδας του και της Ομόνοιας στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η διοίκηση των κυανόλευκων θα φιλοξενήσει στη δυτική κερκίδα άλλους τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μεγαλούργησαν αγωνιζόμενοι στον Θρύλο της Λεμεσού φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο.

Πρόκειται για τον Ρασίντ Αμντανί, τον Τόνι Λόπες και τον Μπογκντάν Αντόνε. Ο Μαροκινός μέσος πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με τον Απόλλωνα τη σεζόν 2012-13 απέναντι στην ΑΕΛ και δύο προκρίσεις στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (2013-14, 2014-15), ενώ ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, έζησε την κατάκτηση του κυπέλλου της σεζόν 2009-10 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ρουμάνος παλαίμαχος άσος Αντόνε, πανηγύρισε με τον Απόλλωνα την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, το 2005-06.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ