aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλο ένα βήμα προς τον τίτλο

Άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση με κάθε σοβαρότητα και συγκέντρωση, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Οι κυανόλευκοι έχουν αποδείξει πως μπορούν να αποφεύγουν κάθε δύσκολο εμπόδιο και έχοντας ως απώτερο σκοπό τη διατήρηση της πρωτιάς μέχρι το τέλος. Κόντρα στην Ανόρθωση επιβάλλεται να είναι προσεκτικοί, να μην τους κυριεύσει το άγχος, να μη δεχθούν γκολ και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν.

Διαβάστε επίσης: Αυτό θα επιδιώξει για τον Άλεφ ο Απόλλωνας

Δεν χρειάζεται και πολλή συζήτηση για να αντιληφθεί κανείς πώς θα σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και ο ίδιος ο Κύπριος προπονητής. Στη δεδομένη περίοδο και με την άμμο να χάνεται στην κλεψύδρα, δεν χρειάζονται πλέον οι πολλοί έπαινοι για τις εμφανίσεις τους. Αυτό που τους φτάνει και είναι αρκετό είναι να παίρνουν τους βαθμούς και να μην έχουν απώλειες έως το φινάλε.

Καλούνται λοιπόν να καταθέσουν δύναμη και πάθος, να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας, να σκοράρουν νωρίς αν είναι δυνατό και να μην αφήσουν γενικά την αντίπαλο να τους απειλήσει. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η ομάδα της Λεμεσού θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσει τον δικό της αγώνα, να διατηρήσει την πρωτοπορία και να πάει στο επόμενο παιχνίδι (με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ) με την καλύτερη ψυχολογία.

Πλην του Άλεφ, που δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω καρτών, οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι, με όσα μας έχει δείξει ο Σωφρόνης Αυγουστή και στον τελευταίο αγώνα με την Πάφος FC, οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια και τους Πέδρο, Βασιλείου στα άκρα της άμυνας. Οι Γιούστε, Ρομπέρζ θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί και πιο μπροστά οι Σατσέτι, Μάρκοβιτς και Παπουλής. Στην κορυφή θα είναι ο Ζελάγια και στα άκρα της επίθεσης οι Γιάκολις, Σκέμπρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ