aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aλλαγή γηπέδου

Αλλαγή γηπέδου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Πετόσφαιρας Γυναικών και συγκεκριμένα για τον αγώνα τoυ Sabbianco Aπόλλωνα με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Η σχετική ενημέρωση από τη Λεμεσιανή ομάδα:

“Αλλαγή γηπέδου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α Κατηγορίας Πετόσφαιρας Γυναικών και συγκεκριμένα για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ενώ αρχικά ο αγώνας ήταν ορισμένος στο γήπεδο του ΑΤΙ στη Λευκωσία και ώρα 20:00 την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, λόγω των τελευταίων γεγονότων το συγκεκριμένο γήπεδο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων και συνεπώς θα έπρεπε να οριστεί κάποιο άλλο που να πληρεί τις προυποθέσεις διεξαγωγής του αγώνα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 και έτσι η ομάδα μας ταξιδεύει στη Λευκωσία για να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, ούτως ώστε να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ