«Αλλαγή δεδομένων και άκυρο του Ντιγκινί στον Απόλλωνα»

Δεν υφίσταται συμφωνία ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Νικολά Ντιγκινί, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο Γάλλος επιθετικός και η ομάδα της Λεμεσού για οικονομικούς λόγους δεν έκλεισαν το deal και έτσι το μέλλον του ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης είναι αβέβαιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Αλλαγή δεδομένων υπάρχουν και στην περίπτωση του Νικολά Ντιγκινί. Τον περασμένο Γενάρη, ο Γάλλος επιθετικός είχε συμφωνήσει (σε προφορικό επίπεδο) με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά η κυπριακή ομάδα πρόσφερε μικρό οικονομικό αντάλλαγμα στον Άρη. Οι «κίτρινοι» δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους κι έτσι ο παίκτης έμεινε στο “Κλ. Βικελίδης”. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι για οικονομικούς λόγους δεν υφίσταται πλέον η συμφωνία του Ντιγκινί με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το όνομά του έχει σημειωθεί στη λίστα του Μίκαελ Ένινγκ, αλλά ανεξάρτητα από τον οικονομικό παράγοντα, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συμβιβαστεί ο παίκτης με τον αγωνιστικό ρόλο που θα του αναθέσει ο προπονητής. Για τον Γερμανό τεχνικό, ο Ντιγκινί είναι μια εξαιρετική λύση παίκτη που έρχεται από τον πάγκο. Πέρυσι, ο Γάλλος επιθετικός δυσαρεστήθηκε από την αλλαγή του ρόλου του και δεν συμβιβάστηκε ποτέ με την απόφαση του προπονητή του, καθώς ο Ένινγκ τον απέσυρε από τη βασική ενδεκάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιη η επιθυμία παραμονής του παίκτη στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης Ιντέγε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ