aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑλήθειες και ψέματα σχετικά με το κασέ του Λάρσον

Αλήθειες και ψέματα σχετικά με το κασέ του Λάρσον

Φιλική συμβουλή. Άμα ένας παίκτης του οποίου το όνομα «παίζει» σε μετεγγραφικά ρεπορτάζ και γίνεται αναφορά σε υψηλές απαιτήσεις του ιδίου, ή υψηλό κασέ, να ξέρετε πως δεν είναι το κασέ του παίκτη ή οι απαιτήσεις του που είναι πάντοτε υψηλές.

Απλώς, ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής ή από τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται, οι εκπρόσωποί του και γενικώς όσοι εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις, αρχίζουν τις επαφές από ένα ποσό συγκεκριμένο που στις πλείστες περιπτώσεις είναι… βαρβάτο όταν πρόκειται για αξιόλογο παίκτη. Έτσι, κυνηγάνε όσο το περισσότερο καλύτερη προμήθεια.

Το κασέ του ιδίου του παίκτη αυξάνεται ή μειώνεται αναλόγως με τις ομάδες οι οποίες επιθυμούν να τον αποκτήσουν και την πορεία που είχε στην τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε. Και στο μέγεθος του συλλόγου όπου ανήκε προηγουμένως επίσης.

Όλα αυτά με αφορμή τον Ντανιέλ Λάρσον ο οποίος φεύγει από τον Άρη Θεσσαλονίκης και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει μία από τις μετεγγραφές του Απόλλωνα για τη νέα περίοδο. Βάσει των πιο πάνω δεν σημαίνει πως είναι φθηνός παίκτης. Στον Άρη τα άξιζε αυτά με τα οποία αμειβόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ