aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αλίμονο να υπάρχει άφεση αμαρτιών για λάθη που στέρησαν τίτλους στον Απόλλωνα»

«Αλίμονο να υπάρχει άφεση αμαρτιών για λάθη που στέρησαν τίτλους στον Απόλλωνα»

Τα εύσημα στην ΚΟΠ για την άμεση κινητοποίηση στο θέμα της καθόδου ξένων διαιτητών για το VAR έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM (95.0) αναφέρθηκε στο υπό ανέγερση γήπεδο της Λεμεσού, στην προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της πόλης με την ΑΕΛ αλλά και το «καυτό» θέμα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ξενάγηση στο υπό ανέγερση γήπεδο της Λεμεσού, είπε: «Είναι αλήθεια πως η ποδοσφαιρική Λεμεσός ζει στους ρυθμούς του νέου γηπέδου. Αξίζει στην πόλη ένα σύγχρονο γήπεδο. Μας γεμίζει με προσμονή αυτή η εξέλιξη. Γενικότερα, σαν εταιρεία έχουμε προσλάβει κόσμο για να διαχειριστεί τα του νέου γηπέδου. Έχουμε δει πολλά γήπεδα στην Ευρώπη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ολυμπιακού Πειραιώς και άλλα. Είναι και μεγάλη επιθυμία του προέδρου μας να εκμεταλλευτεί η ομάδα εμπορικά και αγωνιστικά το νέο γήπεδο. Το Τσίρειο είναι παρωχημένης εποχής και πολλοί οπαδοί της ΑΕΛ και του Απόλλωνα έχουν απομακρυνθεί για αυτόν τον λόγο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι σε προσωπικό και υπηρεσίες σαν Απόλλωνας. Θα υπάρχουν πολλά οφέλη από το γήπεδο».

Για την ονομασία του νέου γηπέδου: «Υπάρχει σεβασμός και στις τρεις ομάδες. Επειδή ακούγονται πολλά στη Λεμεσό, μέσα από τις κατάλληλες διαδικασίες θα αποφασιστεί και η ονομασία του γηπέδου. Είναι και το θέμα μάρκετινγκ, που συνδέεται άμεσα με την βιωσιμότητα του γηπέδου».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα είναι αποστολή ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, θα δούμε για τον Αλεξάντερ, σίγουρα εκτός οι Τζουμ και Αλμπάνης, πιο έτοιμοι οι Μαυρίας και Αλεσάμι. Η σημερινή τελευταία προπόνηση θα καταδείξει και το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι»

Για το κεφάλαιο διαιτησία: «Η θέση μας είναι πάγια, ο πρόεδρος μας είχε έντονες διεργασίες αυτή τη βδομάδα. Θέλουμε VAR με ξένους διαιτητές. Ήμασταν η πρώτη ομάδα που είπαμε πως θα δώσουμε ευκαιρία στους Κύπριους διαιτητές. Από την 3η αγωνιστική γίνεται κυκεώνας λαθών, δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν. Επειδή είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, πάμε στο VAR με ξένους διαιτητές για να αποφευχθεί η προκατάληψη. Όταν είναι τα ίδια πρόσωπα, είναι αναπόφευκτο να μην ανατρέχεις στο παρελθόν. Από το 2012, έχουμε καταγεγραμμένα όλα τα λάθη των διαιτητών σε κάθε αγώνα εις βάρος μας. Αλίμονο να υπάρχει άφεση αμαρτιών για λάθη που στέρησαν τίτλους στον Απόλλωνα. Όταν παγώνει η εικόνα και την παραποιούμε, τότε θα καταστρέψουμε και το VAR. Η ΚΟΠ έδειξε διάθεση για βελτίωση, ενήργησε τάχιστα και είναι προς τιμήν της. Αν δεν αξίζει στον Απόλλωνα να κερδίσει στο γήπεδο, θα το πούμε. Αν του αξίζει όμως και του το στερούν άλλοι, τότε θα διαμαρτυρηθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ