aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆλεξ, βρες τον τρόπο, είναι συζυγική... διαταγή!

Άλεξ, βρες τον τρόπο, είναι συζυγική… διαταγή!

Ως γνωστόν, πολλές φορές οι σύντροφοι/σύζυγοι των ξένων/κοινοτικών παικτών έπαιζαν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά στην μετεγγραφή ή παραμονή τους στην Κύπρο. Η Βελγίδα σύντροφος του Άλεξ ντα Σίλβα δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο άσο του Απόλλωνα, αυτή δεν θέλει με τίποτα να φύγει από την Κύπρο και τονίζει στον σύζυγό της να βρει τρόπο να μείνουν ακόμα κι όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

«Αγαπώ αυτό το μέρος. Έχω πρόβλημα στο σπίτι, επειδή όταν όλοι σταματήσουν την καριέρα τους, θέλουν να γυρίσουν στη χώρα τους. Η σύζυγός μου είναι από το Βέλγιο και εκεί δεν βλέπουν ποτέ τον ήλιο (σ.σ. γέλια), κάτι που πάντα της αστειεύομαι. Τώρα που ήρθαμε στην Κύπρο δεν θέλει να φύγει από εδώ! Μου λέει να βρω τρόπο να μείνουμε. Εδώ γεννήθηκε και ο υιός μου», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου με αφορμή την παραλαβή του βραβείου Stoiximan Top Goal 8ης αγωνιστικής από τον ΠΑΣΠ.

Οι δηλώσεις του Ντα Σίλβα έγιναν στο πλαίσιο της 7ης εκπομπής PASP Extra Time. Η εκπομπή είναι μια συνεργασία του ΠΑΣΠ με την AlfasportsTV. Χορηγός της εκπομπής το mAPPa, το παιχνίδι γνώσεων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και Δωροθέτης του Παιχνιδιού Μνήμης το Platinum στην Κακοπετριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ