aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑλμπάνης: «Δίκαιος ο Τσόρνιγκερ - Στα 5 δευτερόλεπτα θέλει να κερδίζουμε την μπάλα»

Αλμπάνης: «Δίκαιος ο Τσόρνιγκερ – Στα 5 δευτερόλεπτα θέλει να κερδίζουμε την μπάλα»

Για τη φιλοσοφία του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα και τις διαφορές ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα αναφέρθηκε ο Χρίστος Αλμπάνης. Ο Ελλαδίτης επιθετικός σκόραρε στη νίκη του Απόλλωνα επί της Πάφος FC και μιλώντας στην εκπομπή «Goal N Roll» της Cytavision χαρακτήρισε αξιοκρατικό και δίκαιο τον προπονητή του.

Για το πρώτο γκολ του με τη φανέλα του Απόλλωνα: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά η ουσία του τέρματος ήταν ότι καταφέραμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Πόσο δύσκολο ήταν το διάστημα από την τελευταία σας νίκη μέχρι το ματς με την Πάφος FC; «Μετά τις συνεχόμενες νίκες που ήταν κατόρθωμα μπορώ να πω, ήρθαν δύο σερί ήττες και το θετικό είναι ότι βρήκαμε τον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την τροχιά».

Για τις απαιτήσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ: «Είναι αξιόλογος προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα, είναι πολύ πειθαρχημένος και θέλει να ακολουθούν όλοι το πλάνο του. Είναι αξιοκρατικός και δίκαιος άνθρωπος, αυτή την εντύπωση σχημάτισα γι’ αυτόν».

Για τη ζωντάνια που βγάζει στο παιχνίδι του ο Απόλλωνας: «Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή. Όταν χάνεται η μπάλα θέλει πίεση άμεσα και να μπορέσουμε να ανακτήσουμε την κατοχή της στα επόμενα πέντε δευτερόλεπτα. Η ένταση που βγάζουμε είναι αρκετή, η ενέργεια είναι επίσης σε πολύ ψηλά επίπεδα και προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε».

Για τις διαφορές και τις ομοιότητες του κυπριακού με το ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι διαφορές είναι πολύ μικρές με το ελληνικό πρωτάθλημα. Διαφέρει το τακτικό κομμάτι, στην Ελλάδα κοιτάζουν πιο πολύ την αμυντική τακτική. Η ένταση και ο ρυθμός δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις».

Μιλήσατε οι παίκτες μεταξύ σας για πρωτάθλημα; «Δεν μας αρέσει να λέμε μεγάλα λόγια. Λέμε πολλά πράγματα καθημερινά μεταξύ μας. Εμείς θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ