aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑγωνιστική δράση ακαδημίας Απόλλωνα

Αγωνιστική δράση ακαδημίας Απόλλωνα

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της ακαδημίας του Απόλλωνα Λεμεσού και αυτό το Σαββατοκύριακο με τα διάφορα ηλικιακά κλιμάκια να έχουν δύσκολες αποστολές εντός και εκτός έδρας.

Η ομάδα Κ19 μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, θα ταξιδέψει στη Λάρνακα εκεί όπου το Σάββατο (26/10) θα αντιμετωπίσει τον Ερμή για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Α’ Κατηγορίας.

Στο πρωτάθλημα Παίδων οι ομάδες του Απόλλωνα αγωνίζονται με τις αντίστοιχες του Διγενή Ακρίτα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι ομάδες Παίδων Κ14 και Κ15 θα αντιμετωπίσουν τον Διγενή στο Γήπεδο Αρχηγείου Αστυνομίας ενώ οι ομάδες Κ16 και Κ17 θα φιλοξενήσουν τον αντίπαλό τους στο Βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου.

Τα κλιμάκια της ακαδημίας Απόλλων Πάφου αγωνίζονται την Κυριακή (27/10) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Προαιρετικών Πρωταθλημάτων. Η ομάδα Κ15 (10:00) θα φιλοξενηθεί από την Ακαδημιά Liverpool στο Βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ και η ομάδα Κ17 θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Άτλα Αγλαντζιάς στο Δημοτικό γήπεδο Αγλαντζιάς.

Τέλος, σε ότι αφορά τα Κλιμάκια Grassroots, όλες οι ομάδες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος δίνοντας φιλικά παιχνίδια το Σάββατο (26/10).

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ