aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑγωνία για τον Εμίλιο Ζελάγια

Αγωνία για τον Εμίλιο Ζελάγια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εμίλιο Ζελάγια αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Εθνικού Άχνας με αντίπαλο τη Δόξα. Ο Αργεντινός στράικερ, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη λόγω ενοχλήσεων, αλλά ούτε και στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα λόγω καρτών.

Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα του στα εναπομείναντα παιχνίδια, χωρίς να αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο να τελειώσει πρόωρα και γι’ αυτόν η φετινή σεζόν, μετά τον Γιάννη Χατζηβασίλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Ο Εμίλιο Ζελάγια έχει αρκετό καιρό να σκοράρει και έμεινε στα 15 γκολ. Τελευταία φορά που είδε δίχτυα ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, όπου είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ.

Το άλλο βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Νίκα Κατσιαράβα, στα τελευταία δύο παιχνίδια κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα και Άρη πέτυχε και τα δύο γκολ του Εθνικού φτάνοντας κι αυτός στα 15 γκολ. Μετά τον τραυματισμό του Ζελάγια το βάρος στο σκοράρισμα έχει πέσει στον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος θα επιδιώξει να σκοράρει και στην αναμέτρηση με τη Δόξα. Για τον Κατσιαράβα υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά οι παράγοντες του Εθνικού θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στη Δόξα στο Δασάκι, ο Εθνικός Άχνας έχει ως στόχο τη νίκη στην έδρα του για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ