aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑγκόγκο: Το καρτέρι του χάρου και η τραγική ειρωνεία της τελευταίας ανάρτησης

Αγκόγκο: Το καρτέρι του χάρου και η τραγική ειρωνεία της τελευταίας ανάρτησης

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η τραγική είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Μανουέλ Τζούνιορ Αγκόγκο (2009-10 / 24 συμμετοχές, 6 γκολ). Ο άτυχος παλαίμαχος Γκανέζος απεβίωσε σε ηλικία 40 ετών, με κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται να κάνουν λόγο πως ο θάνατός του προήλθε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από τη στιγμή που ο Αγκόγκο αγωνίστηκε στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα αρκετών ομάδων, ήταν αναμενόμενο ότι τα βρετανικά ΜΜΕ θα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην τραγική είδηση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν «www.dailymail.co.uk» και «thesun.co.uk», ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείου του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα, Αγκόγκο

Ο Χάρος είχε στήσει καρτέρι στον Αγκόγκο από το 2015, μόλις δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, όταν ο άτυχος παίκτης είχε υποστεί ένα εγκεφαλικό, που τον είχε καθηλώσει στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ανάγκη για μόνιμη ιατρική φροντίδα… Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να υποφέρει από τις συνέπειες του εγκεφαλικού επεισοδίου, συμπεριλαμβανομένης της περιορισμένης κίνησης στο δεξί του χέρι, ενώ ένα πρόβλημα στην ομιλία του τον έκανε να αισθάνεται απομονωμένος.

Διαβάστε επίσης: Το «αντίο» του Απόλλωνα στον Αγκόγκο

Είχε εξομολογηθεί πως αρκετοί φίλοι του, του γύρισαν την πλάτη μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Παρά τα προβλήματα του «πάλεψε» να ζήσει και μάλιστα κατά καιρούς ανέβαζε φωτογραφίες από ξενοδοχεία ή μπαρ που πήγαινε, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλους. Τραγική ειρωνεία αποτελεί η ανάρτηση του Αγκόγκο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram μόλις μία εβδομάδα πριν χάσει τη ζωή του. Είχε ποστάρει μια φωτογραφία με το σκυλάκι του και έγραψε το εξής μήνυμα: «Ride or die ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ