Αγκίρε: «Θα είμαι χαρούμενος αν με πωλήσει ο Απόλλωνας»

Ο Ντίεγκο Αγκίρε μίλησε στα ΜΜΕ της Ισπανίας για την μετεγγραφή του στον Απόλλωνα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ – χαφ, αναφέρθηκε στους λόγους τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την Σαραγόσα για τους γαλάζιους της Λεμεσού και υπογράμμισε ότι θα είναι χαρούμενος αν τον πουληθεί, καθώς θα κάνει κάτι καλό και για την Σαραγόσα.

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα: «Εδώ και ενάμισι μήνα εξασφάλισα με τον ατζέντη μου τη δυνατότητα να αποχωρήσω από τη Σαραγόσα. Χρειαζόμουν να παίζω και έβλεπα ότι δεν υπολογίζομαι, συνεπώς οι εκπρόσωποί μου είχαν μιλήσει ήδη με το σύλλογο για μια φιλική έξοδο. Ήλθε η διέξοδος από την Κύπρο και αποφάσισα να πάω στον Απόλλωνα».

Για το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Σαραγόσα: «Νομίζω ότι όλοι βγήκαμε κερδισμένοι από αυτήν την εξέλιξη, διότι εγώ χρειαζόμουν ένα σύλλογο που με υπολογίζουν και θα έχω τη δυνατότητα να παίζω. Και, από την άλλη, η Σαραγόσα εξασφάλισε ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση, οπότε θα ήμουν χαρούμενος, αν μέσα σε ένα χρόνο ο Απόλλωνας καταφέρει να με πωλήσει, διότι τότε θα έχω κάνει κάτι καλό και για τη Σαραγόσα».

Στην συνέχεα τόνισε: «Όλα τα βήματα που προσπαθώ να κάνω είναι προς τα μπρος. Μπορεί να εξελιχθούν καλά ή άσχημα, αλλά η δική μου ιδέα είναι να προχωρώ μπροστά και να κοιτώ το καλύτερο για μένα. Ξέρω ότι το κυπριακό είναι υποδεέστερο πρωτάθλημα, αλλά θα παίξουμε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και αν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους θα είναι ένα πολύ καλό σκηνικό να δείξω την αξία μου. Μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ