aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Αφήστε με έξω από αυτό το βουλγαρικό ψέμα»

«Αφήστε με έξω από αυτό το βουλγαρικό ψέμα»

Από το πουθενά, βρέθηκε τρόπος να αναστατωθούν όλοι στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Αιτία; Κάποια βουλγάρικα δημοσιεύματα τα οποία αναδημοσιεύτηκαν σε κάποιες κυπριακές ιστοσελίδες.

Άλλωστε, εδώ και αρκετά χρόνια οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι μας έχουν συνηθίσει σε αναληθή και ανυπόστατα δημοσιεύματα όταν πουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε που αφορά κυπριακές ομάδες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα το βράδυ της Παρασκευής (06/05) στη Βουλγαρία αναφέρει πως οι παίκτες του Απόλλωνα είναι απλήρωτοι από τον Ιανουάριο και πως γι’ αυτό τον λόγο ο Σιμεόν Σλάβτσεφ επιθυμεί να αποχωρήσει την ομάδα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βούλγαρος μέσος διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν στον Βουλγαρικό ηλεκτρονικό Τύπο.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω ότι αυτή η πληροφορία δεν είναι αληθινή. Δεν θέλω το όνομα μου να υπάρχει μέσα σε αυτό το ψέμα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Έχουμε ένα τόσο καλό ομαδικό πνεύμα, σας παρακαλώ μην το καταστρέφεται με αυτό τον τρόπο».

Είναι απορίας άξιον από πού άντλησαν μία τέτοια πληροφορία οι Βούλγαροι, από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση του Απόλλωνα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της είναι τυπική στις οικονομικές της υποχρεώσεις και ούτε προσφυγές παικτών εκκρεμούν σε βάρος της.

simeon slavchev 1

slavchev

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ