aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆφησε πίσω τη μουρμούρα

Άφησε πίσω τη μουρμούρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Απόλλωνα αυτό που είχε σημασία ήταν να επιστρέψει στις νίκες, ακόμη και αν δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Μετά από τις δύο ήττες που προηγήθηκαν, η επιλογή ήταν μία, να φτάσει στη νίκη διά πυρός και σιδήρου και τα κατάφερε απέναντι στην Ομόνοια, παρόλο που στο τέλος ζορίστηκε.

Η στενή, αλλά πολύ σημαντική νίκη, ήταν η τρίτη για την ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος στις δηλώσεις του, στο τέλος του αγώνα, πέρασε στη αντεπίθεση σημειώνοντας πως πιστεύει στην ομάδα του και πως το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι. Η ουσία των δηλώσεών του δεν αλλάζει την πραγματικότητα, που είναι μία.

Ενόσω η ομάδα του κερδίζει και στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά όλα θα είναι ρόδινα, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες, σε όλο τον κόσμο. Και προχθές τα κατάφερε μια χαρά ο Απόλλων, απέναντι σε μιαν Ομόνοια, που όταν μείωσε το σκορ έγινε απαιτητική. Ο τεχνικός του Απόλλωνα άρχισε τον αγώνα με τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς απέναντι στην ΑΕΛ.

Τοποθέτησε και δεύτερο ανασταλτικό, βάζοντας τον Κυριάκου δίπλα από τον Σατσέτι, και άρχισε με βασικούς για πρώτη φορά τους Σαρδινέρο, Γκόμες. Με τη νίκη του ο Απόλλων ανέβασε τη βαθμολογική του συγκομιδή στους δέκα βαθμούς και θα έλεγε κάποιος πως το τρίποντο και η διακοπή του πρωταθλήματος δίνουν την ευκαιρία στους κυανόλευκους να ανασυνταχθούν και να ετοιμαστούν καλύτερα γα τη συνέχεια.

Η περίοδος των ντέρμπι έχει περάσει. Και αφήνοντας πίσω τα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια, θα ετοιμαστεί με πιο καθαρό μυαλό για τη συνέχεια, έχοντας ως στόχο την αντεπίθεση και το ψαλίδισμα της διαφοράς από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ