aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑπόλλων - Καρμιώτισσα: Αναζητώντας το χάρτινο κλειδί…

Απόλλων – Καρμιώτισσα: Αναζητώντας το χάρτινο κλειδί…

Ο Απόλλων και η Καρμιώτισσα μετρούν δυνάμεις σε ένα παιχνίδι με διαφορετικά κίνητρα.

Στο Στάδιο «Αλφαμέγα», ο Απόλλων και η Καρμιώτισσα ετοιμάζονται για ένα παιχνίδι με διαφορετικά κίνητρα. Οι οικοδεσπότες, ήδη εξασφαλισμένοι στην κορυφή του β΄γκρουπ, δεν έχουν τίποτα παραπάνω να αποδείξουν, εκτός από την υπεροχή τους. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται για τη μαθηματική (πλέον) παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, έχει δύσκολη αποστολή: να εξασφαλίσει τη νίκη χωρίς να υποτιμήσει τη δύναμη του αντιπάλου. Αν καταφέρει να κερδίσει, θα δώσει στην ομάδα του την αναγκαία ανακούφιση και ηρεμία που χρειάζεται για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, η σκέψη πηγαίνει πέρα από το ματς με την Καρμιώτισσα. Μετά το Πάσχα, οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Αναζητούνται οι τρόποι που θα ενισχύσουν την ομάδα και οι τελικές αποφάσεις που αφορά το υφιστάμενο ρόστερ και τον προπονητή, Πάμπλο Ματσίν.

Για τους φίλους των δύο ομάδων, το ματς μπορεί να είναι μία απλή αναμέτρηση, αλλά για τους παίκτες αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα. Εχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους, να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους ή απλά να προετοιμαστούν για το μέλλον. Και μέσα σε αυτό το πνεύμα, το ματς στο Στάδιο «Αλφαμέγα» θα έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ