aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Ερωτηματικά, απουσίες και επιστροφές

Απόλλων: Ερωτηματικά, απουσίες και επιστροφές

Ο Απόλλων μετρά αντίστροφα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε παιχνίδι που μπαίνουν δύο ερωτηματικά.

Κατ’ αρχάς, είναι αξιοπερίεργο πόσο θα επηρεάσει τους κυανόλευκους η διακοπή τριών εβδομάδων. Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μπορεί να είχε τον χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του, και για μια καινούργια ομάδα αυτό είναι πολύ σημαντικό, από την άλλη η κάθε διακοπή επηρεάζει την κάθε ομάδα στον αγωνιστικό ρυθμό.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει η τεχνική ηγεσία. Ο Γερμανός προπονητής μετρά αρκετές απουσίες για την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς βρίσκοντα εκτός πλάνου οι Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Σάσα Μάρκοβιτς και Χρήστος Αλμπάνης. Όσον αφορά στον Αρνό Τζούμ ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα.

Από την άλλη, έτοιμοι είναι οι Χάρης Μαυρίας και Χαϊτάμ Αλεσάμι. Παράλληλα, οι Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Λούκα Στορ είναι σε θέση να αγωνιστούν για ένα χρονικό διάστημα του παιχνιδιού.

Όπως και να έχει, ο Τσόρνιγκερ έχει ακόμα δύο ημέρες για να καταλήξει στο αρχικό σχήμα για το τοπικό ντέρμπι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ