Απόλλων: Αυτό το καλοκαίρι -για κάποιους- θα είναι αλλιώτικο

Για κάποιους, όσο σκληρό και αν ακούγεται, ο «κύκλος» στην ομάδα της Λεμεσού έχει κλείσει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικές αλλαγές θα έχει το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα την επόμενη σεζόν. Όποια και να είναι η κατάληξη της πορείας των κυανόλευκων στην τρέχουσα περίοδο, θεωρείται δεδομένο πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα παραμείνουν στις τάξεις τους. Μάλιστα, ο Πέτρος Κονναφής, ο οποίος ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή, ξεκαθάρισε πως «στην ομάδα θα έλθουν οι καλύτεροι».

Συνεπώς αναγνωρίζεται η ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα της Λεμεσού και να εμφανιστεί ακόμα πιο απαιτητική στη σεζόν που ακολουθεί. Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγιναν πολλές κινήσεις, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Αποχώρησαν όμως οι Γιάκολις, Άλεφ και Σαντάνα, χωρίς να βρεθούν ωστόσο ισάξιοι αντικαταστάτες τους. Ο Κέβιν Μπρου δεν βοήθησε, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ ο Φακούντο Περέιρα έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά μετά τον κτύπησαν οι τραυματισμοί. Ο Ρίτσιαρντ Σουμά έφυγε τον Ιανουάριο, ενώ ούτε ο Μουσταφά Καραγιόλ μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Το μόνο θετικό από τις προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού, ήταν η επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου από την Εστορίλ.

Για κάποιους, όσο σκληρό και αν ακούγεται, ο κύκλος έχει κλείσει. Αποχώρησε από τον Ιανουάριο ο Μάγκλιτσα, οπότε είναι επιβεβλημένη η απόκτηση, ενός ακόμη κεντρικού επιθετικού. Παράλληλα, δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σκέμπρι. Είναι σίγουρο, πως με βάση τις ηλικίες κάποιων ποδοσφαιριστών, θα κινηθούν για την απόκτηση νέων που θα προσδώσουν φρεσκάδα στην ομάδα.

Το «Goal» αναλύει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα χρειαστούν ισάξιους αντικαταστάτες:

ΒΑΛΕ: Θα είναι και στη νέα περίοδο στην ομάδα, αλλά χρειάζεται άλλος ένας εξίσου ικανός για τη θέση του τερματοφύλακα.

ΠΕΔΡΟ: Χαρακτηρίστηκε βιονικός, όμως τράβηξε πολύ κουπί και στη θέση του, απαιτείται άλλη μια αξιόπιστη λύση.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η προσφορά του έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι αντοχές του είναι τεράστιες, όμως χρειάζεται εναλλακτική επιλογή.

ΣΑΤΣΕΤΙ: Tα κάνει όλα, είναι αλύγιστος και ακμαίος, αλλά με τους στόχους που θα έχει στη νέα σεζόν, χρειάζεται άλλο ένα παρόμοιο εργαλείο ο Απόλλων για τη μεσαία γραμμή.

ΠΑΠΟΥΛΗΣ: Kανείς δεν αμφιβάλλει για την αξία του, όμως είναι στα 35 του και χρειάζεται ανάσες.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ