aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων – ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Με ένα ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ο Γκακπέ νίκησε τον Μπέλετς και χάρισε τον ένα βαθμό στον Απόλλωνα, στο ισόπαλο 1-1 ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Λεμεσού για να βοηθήσει επιθετικά και με το χθεσινό γκολ, σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα, αναμένεται πως θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας ώστε να δώσει περισσότερες βοήθειες.

Η καθοριστική φάση

Ποια άλλη βέβαια από αυτήν που λύτρωσε τον Απόλλωνα στο 87’ όταν ο Γκακπέ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πολύ κοντά σε άλλη μία νίκη επί του Απόλλωνα, όμως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έσπασε την κακοδαιμονία, παίρνοντας έστω και την υστάτη τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Οργή στον Απόλλωνα: «Δεν πάει άλλο, θα ζητήσουμε ξένους διαιτητές»

Η διαιτησία

Ο Λούκας Σωτηρίου υπέπεσε σε σωρεία πειθαρχικών λαθών. Χαρίστηκε σε καθαρές κίτρινες κάρτες, ενώ τις έδειξε με ευκολία σε άλλες φάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να κρίνεις έναν διαιτητή, εάν ορθά έδωσε ένα πέναλτι, ή αν έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Ήταν σε κακή μέρα. Στο 44΄ο Μερκής ανέτρεψε τον Αγκίρε και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Στο 85’ o Βούρος έβαλε τα δύο του χέρια γύρω από το σώμα του Καρ και τον έριξε κάτω. Θα μπορούσε να σφύριζε το πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα. Στο 31΄ο βοηθός Στέλιος Νικήτα ανέκοψε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Μιχαΐλοβιτς που ήταν σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ