aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπόλλων - ΑΠΟΕΛ: Καμένα οχήματα - Πατέρας και γιος στο νοσοκομείο (pics)

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Καμένα οχήματα – Πατέρας και γιος στο νοσοκομείο (pics)

Έξι οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες χθες το βράδυ, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το ντέρμπι κορυφής, μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, στη Λεμεσό.

Επίσης, σύμφωνα με καταγγελία στην αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα, δύο οπαδοί του Απόλλωνα, συγκεκριμένα πατέρας και γιος που βρίσκονταν εντός αυτοκινήτου, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων και και είδαν το αυτοκίνητό τους να δέχεται χτυπήματα με ρόπαλα και πέτρες, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν στο σώμα τους κομμάτια από σπασμένα γυαλιά του οχήματος και να μεταβούν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς.

Όσον αφορά τα καμένα αυτοκίνητα, ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο δυτικά του Τσιρείου σταδίου, όπου είχαν αφήσει τα οχήματά τους οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, κατόπιν υπόδειξης της αστυνομίας.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρία οχήματα, και κατέσβεσαν τις φλόγες, που έκαιγαν σε διαφορετικά σημεία του χώρου στάθμευσης.

Cache 1000x3000 Analog Medium 1463442 268013 952022

Ορισμένα από τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ άλλα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Το γεγονός ότι υπήρχαν διαφορετικές εστίες φωτιάς, καταδεικνύει ότι πιθανότατα πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Αποχωρώντας από το Τσίρειο στάδιο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα καμένα οχήματα, γεγονός το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους.

Ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των πυροσβεστών, ενώ απέκλεισαν και την οδό Αγίας Φυλάξεως, δυτικά του Τσιρείου σταδίου.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως αντι-οχλαγωγικές ομάδες της αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και λίγη ώρα αργότερα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποχώρησαν.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, δήλωσε ότι οι φωτιές τέθηκαν κακόβουλα.

Σημείωσε επίσης ότι οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν μαρτυρίες.

Cache 1000x3000 Analog Medium 1463443 227213 952022

Επίθεση σε πατέρα και γιο
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, συγκεκριμένα στις 9.20 το βράδυ της Κυριακής, ενώ 59χρονος και 26χρονος διακινούνταν με το αυτοκίνητό τους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, σε απόσταση κοντά στα 600 μέτρα από την περιοχή του Τσιρείου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών προσώπων. Οι δράστες φέρονται να επιτέθηκαν με ρόπαλα και πέτρες προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο των 59χρονου και 26χρονου.

Οι δύο άντρες τραυματίστηκαν ελαφρά και μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι, ο 56χρονος υπέστη μώλωπα στο γόνατο του αριστερού ποδιού του και ο 26χρονος υπέστη εκδορές στον βραχίονα του αριστερού χεριού του, που προκλήθηκαν από θραύσματα γυαλιού. Αυτοί έτυχαν περίθαλψης και έλαβαν εξιτήριο.

Cache 1000x3000 Analog Medium 1463444 229872 952022

Σύμφωνα με σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, λίγο νωρίτερα, γύρω στις 8.35 το βράδυ, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε έξι αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το Τσίρειο Στάδιο.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις δύο υποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ