aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων – ΑΕΛ: Σε μια κλωστή κρέμεται η διεξαγωγή του ντέρμπι

Απόλλων – ΑΕΛ: Σε μια κλωστή κρέμεται η διεξαγωγή του ντέρμπι

Με το σταυρό στο χέρι και ένα τεράστιο ερωτηματικό να πλανάται οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι της Λεμεσού ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της πόλης. Ο πρώτος αγώνας του 2022 για τους δύο «μεγάλους» της Λεμεσού είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (3/1, 19:00), όμως κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά ότι η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα του Τσιρείου.

Η πανδημία του κορωνοϊού καλπάζει όσο ποτέ προηγουμένως και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί. Η μετάλλαξη «όμικρον» αποδεικνύεται πολύ πιο μεταδοτική και το ρεκόρ κρουσμάτων καταρρίπτεται από μέρα σε μέρα. Και οι 12 ομάδες Α’ Κατηγορίας ανακοίνωσαν από τουλάχιστον ένα κρούσμα.

Οι αγώνες Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ανόρθωση – Άρης της 15ης αγωνιστικής έχουν αναβληθεί και ορίστηκαν να διεξαχθούν στις 9 και 10 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, ενώ από μια κλωστή κρέμεται το ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού βρίσκονται σε οριακό σημείο. Στο Κολόσσι έχουν εντοπιστεί έξι κρούσματα. Τα πέντε εξ αυτών αφορούν ποδοσφαιριστές και οι τρεις είναι καταλόγου Α. Σύμφωνα με την προκήρυξη εφόσον μια ομάδα έχει τέσσερα κρούσματα παικτών καταλόγου Α σε διάστημα εφτά ημερών πριν τον αγώνα, τότε προκύπτει αναβολή.

Οι γαλάζιοι θα υποβληθούν την Κυριακή σε νέους ελέγχους και εφόσον προκύψει άλλο ένα κρούσμα που αφορά ποδοσφαιριστή καταλόγου Α, τότε θα προκύψει τρίτη αναβολή αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του νέου έτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ