aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων-ΑΕΛ: Ελπίδα οι οπαδοί της… τελευταίας στιγμής

Απόλλων-ΑΕΛ: Ελπίδα οι οπαδοί της… τελευταίας στιγμής

ΑΕΛ και Απόλλων ρίχνονται αύριο στη μάχη του Κόνφερενς Λιγκ, η πρώτη στο Τσίρειο με τη Βλάζνια και ο δεύτερος στο ΑΕΚ Αρένα με τη Ζίλινα. Αμφότερες οι ομάδες της Λεμεσού θέλουν διακαώς μαζική παρουσία των οπαδών τους στο πρώτο παιχνίδι.

Τα μηνύματα προς το παρόν πάντως, δεν είναι ενθαρρυντικά και η διοίκηση των μεν και των δε εύχεται όπως διαφοροποιηθεί η κατάσταση, έστω και την τελευταία ημέρα. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, οι ομάδες δεν είναι στο 100% ετοιμότητας και χρειάζονται την απαραίτητη ώθηση από τους οπαδούς τους.

Σύμφωνοι, τα εμπόδια δεν είναι λίγα. Υπάρχει ο φόβος των αυξημένων κρουσμάτων, τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού και φυσικά, παραμένει το θέμα της κάρτας οπαδού. Και είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του και να τις στηρίζει.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο ποσοστό οπαδών που και κάρτα οπαδού έβγαλε και safe pass εξασφάλισε, άρα μπορεί αν το επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην ομάδα του. Ο Απόλλων και η ΑΕΛ έχουν ανάγκη να προχωρήσουν στη διοργάνωση και το καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι κρίμα, αλήθεια, δύο μεγάλες ομάδες της Κύπρου, να δίνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους και δη ευρωπαϊκό, αλλά τα γήπεδα να θυμίζουν το περισσότερο διάστημα της προηγούμενης σεζόν. Όταν διεξάγονταν δηλαδή τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών. Βουβά και άψυχα γήπεδα, που μόνο ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν θύμιζαν…

Απόλλων και ΑΕΛ, πάντως, εξέδωσαν ανακοινώσεις για να υπενθυμίσουν ότι θα υπάρχει προπώληση και κατά την αυριανή μέρα. Ελπίζοντας πως έστω και την υστάτη θα τρέξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι τους για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας τους. Οι ελπίδες λοιπόν εναποτίθενται στους οπαδούς της… τελευταίας στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ