aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκλειστικό: Στη Σπάρτη ο Μαρίνος Σατσιάς!

Αποκλειστικό: Στη Σπάρτη ο Μαρίνος Σατσιάς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Μετά την αποχώρησή του από την Ομόνοια Αραδίππου, σε χρόνο «ντεντέ» υπέγραψε σήμερα (29/01) συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν στη Σπάρτη, την ΠΑΕ της οποίας ανέλαβε πρόσφατα εταιρεία κυπριακών συμφερόντων. 

Ο επί σειρά ετών αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υπηρέτησε και από το πόστο του βοηθού κόουτς την ομάδα της καρδιάς του, μετακόμισε στην Ελλάδα. Στη Σπάρτη -συμμετέχει στη Football League (Β΄ Εθνική)- αφού αξιολόγησαν τις πολλές επιλογές που είχαν, κατέληξαν ότι ο Κύπριος προπονητής αποτελεί την καλύτερη λύση και κινήθηκαν αστραπιαία.

Διαβάστε επίσης: Εταιρεία κυπριακών συμφερόντων αναλαμβάνει και σώζει τη Σπάρτη

Ο Σατσιάς, άνοιξε τα φτερά του για το πρωτάθλημα της Ελλάδας, φιλοδοξώντας πως θα καταφέρει να ανορθώσει αγωνιστικά τη Σπάρτη, η οποία παλεύει για παραμονή στη Β’ Εθνική. Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Ασφαλώς, ο Κύπριος τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητές του και θεωρηθεί ότι δεν έπρεπε να αφήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη.

Φυσικά, όπως και να το δει κανείς, για έναν δικό μας προπονητή είναι επιτυχία να βγει εκτός συνόρων ώστε να αποδείξει το πόσο αξίζει στον τομέα του. Ο Σατσιάς αρχίζει να μπαίνει πλέον για τα καλά στο «χάρτη» της προπονητικής και προφανώς, δική του επιτυχία ίσως ανοίξει την πόρτα και για άλλους Κύπριους κόουτς να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ