aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑποκλειστικά στο «Goal» ο Στογιάνοβιτς: «Ψάχνω ομάδα, έχω τηλεφωνήματα από την Κύπρο»

Αποκλειστικά στο «Goal» ο Στογιάνοβιτς: «Ψάχνω ομάδα, έχω τηλεφωνήματα από την Κύπρο»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Έναν γνώριμο στο κυπριακό κοινό και πολύ περισσότερο στους φίλους του Απόλλωνα συνάντησε το Goal.com.cy στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Παρτιζάνα», κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα της Παρτίζαν με την Ανόρθωση. Ο λόγος για τον Λούκα Στογιάνοβιτς, τον Σέρβο μέσο, o oποίος θήτευσε στην ομάδα της Λεμεσού τη διετία 2014-16.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά από σχετική ερώτηση αποκάλυψε πως δέχθηκε κάποια τηλεφωνήματα από την Κύπρο, αλλά καμία επίσημη προσφορά μέχρι τώρα.

«Εύχομαι να κερδίσει η Παρτίζαν απόψε για να είναι όλα καλά (γέλια). Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της Κύπρου να είναι καλά και είμαι χαρούμενος που βλέπω μια κυπριακή ομάδα να αγωνίζεται στο Βελιγράδι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Πού σε βρίσκουμε αυτό το διάστημα; Είσαι ελεύθερος; «Ναι, ολοκλήρωσα τη συνεργασία με την Σικάγο και δεν ανανεώσαμε. Ψάχνω για άλλη επιλογή, εύχομαι να έχω κάτι μέχρι τον Φεβρουάριο ή μέσα του Ιανουαρίου για να πάω κάπου όπου θα μείνω και θα αγωνιστώ περισσότερο».

Είσαι σε επαφές με την Παρτίζαν; «Όχι, υπάρχουν κάποιες φήμες για την Παρτίζαν, όπως και για άλλες ομάδες από άλλες χώρες. Αλλά, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής».

Έχεις πρόταση από κυπριακή ομάδα; «Όχι, δεν έχω κάτι από την Κύπρο. Υπάρχουν κάποια τηλεφωνήματα, αλλά τίποτα σοβαρό, καμία πρόταση, αλλά θα δούμε. Μέχρι τώρα τίποτα. Ψάχνω για την καλύτερη επιλογή και εύχομαι να τη βρω».

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ