aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκλεισμός από τα γήπεδα για τον οπαδό που συνελήφθη με πυρσό στο Απόλλων-Ανόρθωση

Αποκλεισμός από τα γήπεδα για τον οπαδό που συνελήφθη με πυρσό στο Απόλλων-Ανόρθωση

Διάταγμα προσωρινού αποκλεισμού από τα γήπεδα, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον άντρα ηλικίας 41 ετών, που συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, αφού εντοπίστηκε να κατέχει αναμμένο πυρσό σε κερκίδα του Τσίρειου, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους

Διάταγμα προσωρινού αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, αφού κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να κατέχει αναμμένο πυρσό σε κερκίδα του Σταδίου.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί αναμμένο πυρσό, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Σταδίου και ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας, κατά την έξοδο των φιλάθλων από το Στάδιο, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Στην κατοχή του εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας άλλος ένας πυρσός, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.

Το πρωί της Δευτέρας ο 41χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση, ενώ υπέβαλε ενώπιον του Δικαστηρίου, και αίτημα αποκλεισμού του 41χρονου από τους αθλητικούς χώρους. Αφού το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του 41χρονου κατηγορούμενου διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι και τις 12 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία ορίστηκε να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με όρους που έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για να διασφαλιστεί η παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ