aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποκαλυπτικός Δώνης για τις μετεγγραφές

Αποκαλυπτικός Δώνης για τις μετεγγραφές

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ αναφέρθηκε και στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του. «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές. Νομίζω ότι όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση και το γρήγορο γκολ βοήθησε το πλάνο μας. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα που αρέσκεται να παίζει με τη μπάλα στα πόδια ιδιαίτερα στη μεσαία ζώνη. Εμείς σχεδιάσαμε να ασκήσουμε πίεση σε αυτή τη ζώνη για να κλέψουμε μπάλες. Τακτικά οι ποδοσφαιριστές μου ήταν άψογοι και δεν θεωρώ ότι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση», αρχικό σχόλιο του Ελλαδίτη.

Και συνέχισε: «Εξακολουθούμε να έχουμε πολλά θέματα από το καλοκαίρι και θα κοιτάξουμε πως να τα διορθώσουμε. Τα γήπεδα αυτά μου αρέσουν και είχε την καλύτερη ατμόσφαιρα για ντέρμπι. Μετά τον τραυματισμό του Ρουέδα έρχεται ο Πολιάκοφ παρά το ότι το αρχικό πλάνο ήταν διαφορετικό. Πολλές φορές όμως όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελά».

Αναφερόμενος στη μετεγγραφική ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Θα κάνουμε σίγουρα άλλη μια μεταγραφή, ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του Βάντερμαν. Αν θα κάναμε τρεις μεταγραφές θα ψάχναμε δεξί μπακ, ένα εξάρι ή οκτάρι και έναν εξτρέμ. Όσον αφορά αυτούς που θα αποχωρήσουν και εδώ ισχύει ότι το αρχικό πλάνο έχει αλλάξει. Πρώτα θα το αναφέρω στους ποδοσφαιριστές και έπειτα θα το μάθει ο τύπος. Την ημέρα που ήρθα βρήκα εκτός τον Αλωνεύτη, τον Ποτέ, τον Μπερτόλιο, τον Εφραίμ και τον Σόουζα και τον Εμπεσίλιο υπό διώξιμο. Αυτό δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα και στο κτίσιμο και στην εξέλιξη. Το δικό μας πρόβλημα είναι τα παιχνίδια με κλειστές άμυνες και όχι παιχνίδια σαν το σημερινό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ