aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑποκαλυπτικό: Τα οικονομικά δεδομένα της μετεγγραφής Σαρφό στον ΑΠΟΕΛ και η ρήτρα αγοράς

Αποκαλυπτικό: Τα οικονομικά δεδομένα της μετεγγραφής Σαρφό στον ΑΠΟΕΛ και η ρήτρα αγοράς

Ρώτησε γι’ αυτόν η Ανόρθωση, ενδιαφέρθηκε «ζεστά» ο Απόλλων, βρέθηκε μια «ανάσα» από την ΑΕΚ, αλλά βάζει τα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό, ο οποίος ενδεχομένως και εντός της ημέρας να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και πλέον απομένουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί το σίριαλ της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου με τον Γκανέζο μέσο να περνά την πύλη του Αρχαγγέλου.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του Goal.com.cy η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό για απόκτηση του Σαρφό προνοεί καταβολή του ποσού των 35.000 ευρώ για τον δανεισμό έως το τέλος της σεζόν. Ο μισθός του 26χρονου ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ θα είναι αυξημένος σε σχέση με το υφιστάμενο συμβόλαιο που διατηρείς τον Ολυμπιακό. Στους μαυροπράσινους λάμβανε 10.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ στον ΑΠΟΕΛ θα αμείβεται σχεδόν με 14.000 ευρώ κάθε μήνα.

Στη συμφωνία θα μπει ρήτρα αγοράς για το ερχόμενο Καλοκαίρι με τον ΑΠΟΕΛ να αποκτά τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή εφόσον καταβάλει 200.000 ευρώ. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι απολαβές του Σαρφό θα αυξηθούν ελαφρώς και θα φτάσουν τις 17.000 ευρώ μηνιαίως. Πολιτική του ΑΠΟΕΛ είναι όπως οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές λαμβάνουν ίδια ή λιγότερα χρήματα απ’ αυτούς που αντικαθιστούν, χωρίς όμως να μειώνεται η ποιότητα του ρόστερ. Στην προκειμένη περίπτωση οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι η αντικατάσταση του Σαρφό με τον Λουντέμο καλύπτει πλήρως τις προϋποθέσεις τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ