aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑποκαλυπτικό: Σε επαφές με Τριποτσέρη η Ανόρθωση

Αποκαλυπτικό: Σε επαφές με Τριποτσέρη η Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όπως φαίνεται η ελλαδική αγορά είναι από τις κύριες πηγές που θα χρησιμοποιήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια με στόχο να τροφοδοτήσει την Ανόρθωση με παίκτες αξίας. Ήδη, υπάρχει συμφωνία με τον Βασιλακάκη, όπως και με τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

Δεν είναι μόνο αυτά τα ονόματα που είναι στο «μάτι» του Τιμούρ Κετσπάγια. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Κύπρο ένας παλιός γνώριμος…. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Τριποτσέρη, ο οποίος είχε περάσει από την Ανόρθωση τη διετία 2006-08 καταγράφοντας συνολικά 33 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης: Στην χώρα της «τουλίπας», ο λόγος που επιλέχθηκε

Ο Γεωργιανός προπονητής τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνεργασία που είχαν και πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για την αμυντική γραμμή. Όταν είχε έρθει στην Κύπρο, ο Κετσπάγια ήταν στο εξωτερικό, έτσι η συνάντηση έγινε με άλλα άτομα της ομάδας. Κατά πόσο θα αποτελέσει ο 33χρονος ποδοσφαιριστής άλλη μία επιλογή της τεχνικής ηγεσίας είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως υπάρχουν επαφές.

Διαβάστε επίσης: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Γκαλίτσιο

Ο Τριποτσέρης άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, προτού έρθει στην Ανόρθωση για δυο χρόνια. Μετά τη «Μεγάλη Κυρία» αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό, Λάρισα, Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΟΦΗ. Στον Λεβαδειακό έπαιξε σε δύο διαφορετικές περιόδους, ενώ στη λήξασα σεζόν πήγε στη Λάρισα ξανά, φεύγοντας όμως με επεισοδιακό τρόπο μιας και ο Ελλαδίτης μέσω προσφυγής προσπάθησε να πάρει τα δεδουλευμένα του, κάτι που προκάλεσε την οργή του Κούγια.

Ο Τριποτσέρης αυτή την περίοδο είναι χωρίς ομάδα, δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του, όμως διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμεί την επιστροφή του στην Ανόρθωση. Μία απόφαση που πιθανόν να εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν από το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ