aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΑποκάλυψη «Καραβίδα» για Σαντίκ και ενδιαφερόμενες κυπριακές ομάδες

Αποκάλυψη «Καραβίδα» για Σαντίκ και ενδιαφερόμενες κυπριακές ομάδες

Ο Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν την Δόξα και τον τρόπο που θα κινηθεί στην μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο πρόεδρος της Δόξας ήταν αποκαλυπτικός, καθώς ανέφερε ότι η ομάδα του βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση δύο μετεγραφών, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει επικοινωνία για επιστροφή του Μπεράτ Σαντίκ.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει για τους Κύπριους στη νέα σεζόν, τα «τσουχτερά» πρόστιμα

Το αρχικό του σχόλιο: «Είμαστε στη Λισαβώνα με τον Χατζηλούκα, θα αναχωρήσουμε για Πόρτο. Θα πάμε και στην Ισπανία. Κάναμε κάποιες συναντήσεις, πρόσωπο με πρόσωπο και κάναμε προτάσεις σε δυο ποδοσφαιριστές. Προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά».

Για το αν είναι κοντά σε μετεγγραφές: «Είμαστε πολύ κοντά με δυο ποδοσφαιριστές και μέχρι το σαββατοκύριακο αν υπάρχει τελική κατάληξη θα τους ανακοινώσουμε».

Για τον Χατζηλούκα: «Ο Χατζηλούκας έκανε αυτές τις δηλώσεις για αποχώρηση μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση όπου του βγήκε όλη η κούραση. Η Δόξα δεν είχε κανένα δικαίωμα να ήταν εκεί και να παλεύει την παραμονή. Τη Δόξα τη χαρακτηρίζει μια απίστευτη ηρεμία. Είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι. Ο Χατζηλούκας θα παραμείνει στην Δόξα και του χρόνου και ελπίζω να μείνει ακόμα πέντε χρόνια».

Για τον Σαντίκ: «Αλίμονο να μη θέλαμε το Σαντίκ. Έχουμε επικοινωνία μαζί του. Κάποιοι τον έχουν προσεγγίσει από την Κύπρο. Ήδη δύο σωματεία τον έχουν πάρει τηλέφωνο. Αν θα επιστρέψει στην Κύπρο, θα είναι για την Δόξα και αυτό έχει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Όταν ακούσετε τα άλλα ονόματα που προσπαθούμε να υπογράψουμε, θα καταλάβετε τι ομάδα προσπαθούμε να φτιάξουμε. Στόχος μας είναι μια άνετη παραμονή για την επόμενη χρονιά».

Για τις θέσεις που θα κινηθεί η Δόξα στην μετεγγραφική περίοδο: «Κεντρικό αμυντικό, ένα μεσοεπιθετικό, ένα επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ».

Ποιοι αποχώρησαν; «Έφυγε ο Παβλόφ, ο Μητρέα και ο Τίνκου».

Για τον Μουκτάρη: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μουκτάρη. Εμείς παίζουμε με τρεις και τέσσερις κύπριους και θα μείνουν όλοι στη Δόξα. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ακόμη ένα».

Για τον Λαρένα: «Του έχουμε κάνει πρόταση, θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ