Αποκάλυψη «Καραβίδα για Πάντιτς – Ολιβέιρα: «Ο Σοφοκλέους όποιον θέλει παίρνει!»

Το ρεπορτάζ του Goal.com.cy (δείτε ΕΔΩ) για ενδιαφέρον της ΑΕΛ και της ΑΕΚ για τον Αλεξάνταρ Πάντιτς επιβεβαίωσε έμμεσα ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος της Δόξας μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου είπε ότι υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι για τον Κροάτη αμυντικό (χωρίς να τους κατονομάσει), ενώ αποκάλυψε ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον Κέβιν Ολιβέιρα. Ο «Καραβίδας» φρόντισε, πάντως, να κλείσει την πόρτα των ενδιαφερόμενων τουλάχιστον ενόψει Ιανουαρίου.

«Δεν θέλω να επιβεβαιώσω κάτι. Απλά θα πω ότι ενδιαφέρονται δύο ομάδες για τον Πάντιτς και δύο ομάδες για τον Κέβιν Ολιβέιρα. Η άποψη μου είναι γνωστή. Τον Ιανουάριο μην αγγίξετε, το Καλοκαίρι μιλάμε».

Κι αν κτυπήσει την πόρτα σας ο Σοφοκλέους; «Όταν θέλει ο κ. Σοφοκλέους μπορεί να πάρει ότι θέλει. Είναι ένας άνθρωπος φιλόδοξος που όταν πηγαίνει καλά τρελαίνεται. Δεν είναι κρυφό ότι έχει αποθεμένο να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΛ. Είπαμε όμως, δεν πωλείται κανένας παίκτης της Δόξας τον Ιανουάριο».

Δηλαδή, εάν έρθει τώρα ο κ. Σοφοκλέους που είναι τρελαμένος όπως λέτε και πληρώσει καλά δεν θα του δώσετε τον Πάντιτς; «Όχι. Επαναλαμβάνω, δεν πωλείται κανένας παίκτης της Δόξας τον Ιανουάριο. Εξάλλου, δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα εμείς».

Για τον Ολιβέιρα ποιες ομάδες ενδιαφέρονται; Είναι πάλι η ΑΕΚ και ΑΕΛ που ενδιαφέρονται για τον Πάντιτς; «Δεν θα απαντήσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ