aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑποκάλυψη Μπαλντέ: «Πάω στην ΑΕΛ»

Αποκάλυψη Μπαλντέ: «Πάω στην ΑΕΛ»

Η ΑΕΛ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικό σταθμός του Ρομάριο Μπαλντέ. Ο επιθετικός από τη Γουινέα – Μπισάου, που βρίσκεται στη Λισσαβόνα, επιστρέφει αύριο αργά το βράδυ στην Κύπρο.

Όπως ενημέρωσε το στενό του περιβάλλον, θα συνεχίσει στην ΑΕΛ. Συγκεκριμένα είπε: «Πάω στην ΑΕΛ». Ο 25χρονος εξτρέμ θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ένα χρόνο μετά, αφού πέρσι τέτοια περίοδο ανακοινώθηκε από την ομάδα της Λεμεσού κατ’ αρχήν συμφωνία, αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να μείνει ελεύθερος από την Ζιλ Βιθέντε και η μετεγγραφή δεν υλοποιήθηκε.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όπως πληροφορούμαστε, τα βρήκαν και με τη Δόξα και με τον ποδοσφαιριστή και με την κάθοδό του στην Κύπρο θα πέσουν και οι υπογραφές. Ο σύλλογος της Λεμεσού θα πληρώσει τη Δόξα €50.000 για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Παρόλο που η Δόξα είχε διπλάσια προσφορά από την Πάφος FC, ο Μπαλντέ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ΑΕΛ, μάλιστα με χαμηλότερο συμβόλαιο απ’ αυτό που του πρόσφερε η παφιακή ομάδα. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, η πρόθεση των ιδιοκτητών της Πάφος FC ήταν η απόκτηση και παραχώρηση του Μπαλντέ στη Ρίγα για το προσεχές εξάμηνο, κάτι που βρήκε αντίθετο τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ