aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑποκάλυψε πρόταση από Κύπρο ο Καμίνσκι και θυμήθηκε τις βόμβες

Αποκάλυψε πρόταση από Κύπρο ο Καμίνσκι και θυμήθηκε τις βόμβες

Tην αποκάλυψη πως βρέθηκε πολύ κοντά στην ΑΕΚ Λάρνακας λίγο μετά την αποχώρησή του από την Ανόρθωση έκανε ο Τόμας Καμίνσκι.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας που ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την εστία της Γάνδης στο σημερινό (8/8) αγώνα με την ΑΕΚ στην «Αρένα» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μιλώντας στην ιστοσελίδα voetbalnieuws.be αποκάλυψε την πρόταση της ΑΕΚ και χαριτολογώντας είπε ότι υπήρχε η πιθανότητα σήμερα να ήταν στην αντίθετη πλευρά.

«Επικοινώνησαν μαζί μου μερικές φορές όταν έφυγα από την Ανόρθωση για να δουλέψω στην ΑΕΚ (γέλια). Φανταστείτε ότι μπορούσε να ήμουν στην άλλη πλευρά, αλλά πέρασα πολύ ωραία στην Ανόρθωση. Η μετεγγραφή στην ΑΕΚ θα ήταν κάτι ευαίσθητο. Εδώ (σ.σ. στην Κύπρο) είναι πολύ συναισθηματικοί. Την χρονιά που ήμουνα εδώ υπήρχαν αρκετές εκρήξεις σε αυτοκίνητα διαιτητών, από οπαδούς που δεν μπορούσαν να δεχθούν τις αποφάσεις των διαιτητών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ