aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑποκάλυψε προτάσεις ο Φυτανίδης

Αποκάλυψε προτάσεις ο Φυτανίδης

«Τον πρώτο λόγο έχει η τωρινή μου ομάδα στην Κύπρο με την οποία διατηρώ συμβόλαιο. Θα σκεφτώ το επόμενο διάστημα το πώς θα συνεχίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος με εντυπωσιακό γκολ οδήγησε το Παραλίμνι σε σπουδαία νίκη επί της Αλκής, η οποία διατήρησε την ομάδα του στην Α’ Κατηγορία.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 για το εντυπωσιακό buzzer beater που πέτυχε, τη γενικότερη παρουσία του φέτος στην Κύπρο, αλλά και τα σχέδια για το μέλλον του είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τελειώσει με τις υποχρεώσεις μας. Ακολουθεί ξεκούραση και εν συνεχεία θα πάρω τις αποφάσεις μου. Θα σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον μου για τα επόμενα χρόνια. Θέλω να παίξω 2-3 χρόνια ακόμη ποδόσφαιρο, αισθάνομαι πολύ καλά και πιστεύω ότι μπορώ εύκολα να αντεπεξέλθω. Είμαι υγιής, δεν είχα τραυματισμούς, το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης είναι υψηλό. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό».

Για το γκολ παραμονής που πέτυχε με την Αλκή, ανέφερε: «Ήταν πολύ όμορφη στιγμή για μένα και πολύ περισσότερο για την ομάδα. Ήταν μια φάση στα τελευταία δευτερόλεπτα, κυνήγησα το ριμπάουντ και με ένα κοντρόλ και ένα σουτ έβαλα το γκολ. Είχα σκοράρει παρόμοιο γκολ και το 2002. Ήταν το πρώτο μου επαγγελματικό γκολ σε ένα παιχνίδι Νίκη Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς και 17 χρόνια μετά πέτυχα ένα σχεδόν ίδιο. Φυσικά αυτό ήταν πολύ σημαντικότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ